Implică-te

 

ÎNCHIDEREA DEPOZITULUI TEMPORAR DE DEȘEURI MUNICIPALE FĂLTICENI, JUDEȚUL SUCEAVA PRIN  IMPLEMENTAREA UNEI TEHNOLOGII INOVATOARE


Cum pot contribui cetățenii Municipiului Fălticeni?

Reciclare și gestionarea adecvată a deșeurilor: Separarea corectă a deșeurilor reciclabile poate contribui la reducerea cantității de deșeuri care ajung la depozitele temporare de deșeuri și la impactul asupra mediului înconjurător.

Consum responsabil: Prin achiziționarea responsabilă a alimentelor și a altor produse, se poate reduce impactul asupra mediului.

Economisirea energiei: Cetățenii pot adopta obiceiuri pentru a economisi energia, cum ar fi închiderea luminilor când nu sunt necesare, folosirea eficientă a echipamentelor electronice și izolarea adecvată a locuinței pentru a reduce nevoia de încălzire sau răcire excesive.

Participarea la activități de conștientizare și implicare: Participarea la activități de educație și conștientizare organizate de autoritățile locale sau organizații non-guvernamentale, precum campanii de curățenie a mediului, seminarii despre protecția mediului sau acțiuni de plantare a arborilor.